Virranniemen Ryhmäpuutarha-alue Kallaveden rannalla

Yhdistyksen säännöt ja alueen järjestyssäännöt

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi hyväksytään sääntöjen mukaan ensisijaisesti Kuopiossa asuvat henkilöt, alueelta palstan vuokrannut, mökin omistava henkilö. Poikkeustapauksissa yhdistyksen hallitus voi kirjallisen hakemuksen perusteella myöntää yhdistyksen jäsenyyden ja vuokraoikeuden tai jatkaa niitä henkilön kanssa, joka eivät vakituisesti asu Kuopiossa. Ulkopaikkakuntalainen voi tehdä mökkikaupat vasta kun hallitus on hyväksynyt jäsen- ja vuokraoikeushakemuksen.

Alueen kiinteisiin rakennelmiin tulee anoa lupa hallitukselta (lisärakennuslupahakemuspohja) ennen rakentamisen aloittamista. Mökkeihin ei saa rakentaa suihkua, saunaa eikä umpinaista terassia. Mökkien tyyppimalleista saa tietoja puheenjohtajalta.
Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry:n säännöt (pdf)

Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistyksen alueella noudatetaan yhdistyksen järjestyssääntöjä (pdf)

Yhdistys tekee vuokrasopimuksen jokaisen mökin omistajan (tai omistajien) kanssa. Tontin vuokra maksetaan yhdistykselle jäsen-ym. kiinteiden maksujen yhteydessä. Kuopion kaupunki veloittaa vuokrat yhdistykseltä. Vuokrasopimuksesta ilmenee mm. jäsenehdot ja tontin hoitamiseen liittyvät vaatimukset. Tutustu vuokrasopimuspohjaan (pdf), jos olet kiinnostunut yhdistyksemme jäsenyydestä.

Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys r.y. Copyright © 2017 www.virranniemi.fi
Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys r.y.