Virranniemen Ryhmäpuutarha-alue Kallaveden rannalla

Yhteystiedot, palautteet ja aloitteet

Yhteystietojen muutokset, palautteet, aloitteet ja kysymykset voi lähettää palautelomakkeella tai sähköpostilla. Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla niin tiedotteet tulevat perille ja saamme sinuun yhteyden tarvittaessa!

Rakennuslupa

Laajennusten ja lisärakennusten rakentamiseen tulee anoa hallitukselta rakennuslupa kirjallisesti ennen rakentamisen aloittamista. Lisärakennuksen maksimikoko on 10 m2.Mökin yhteyteen rakennettava liiteri/varasto ei tarvitse erillistä lupaa. Lupa-anomuksen liitteenä on toimitettava piirros tai kuva toteutettavasta kohteesta. Lisärakennuslupahakemus (pdf)

Kauppakirja ja vuokrasopimus

Mökin myyjä ja ostaja allekirjoittavat keskenään kauppakirjan, sivuiltamme voit tulostaa kauppakirjapohjan, ulkopaikkakuntalaisen jäsen- ja vuokraoikeushakemus. Verohallinnon sivuilta saat tarvittaessa varainsiirtoveroilmoituksen. Uusi omistaja ja yhdistys tekevät vuokrasopimuksen tontin vuokraamisesta. Vuokrasopimus solmitaan ensitilassa mökin omistajan vaihdoksen jälkeen. Sihteeri valmistelee vuokrasopimuksen, joka allekirjoitetaan vuokralaisen, puheenjohtajan ja kahden todistajan läsnä ollessa.

Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys r.y. Copyright © 2017 www.virranniemi.fi
Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys r.y.